Oireet
Selvitä Mikä Sinua Vaivaa

 

Hakuohjeet

Tehtyäsi haun pääset hakutuloksiin. Hakutulossivu listaa sivut (sairaudet), joissa mainitaan kaikki hakemasi oireet.

Voit halutessasi käyttää OR-sanaa (kirjoitettuna isolla; välit molemmin puolin) hakusanojen välissä. Esimerkiksi haku nivelkipu OR niveljäykkyys OR nivelturvotus löytää sivuja, joissa mainitaan vähintään yksi hakemistasi sanoista. Jos taas haet nivelkipu niveljäykkyys nivelturvotus löydät vain sivut, joissa mainitaan kaikki kolme. Mikäli OR-hakusi sisältää kahden tai useamman sanan oireita, tulee sinun käyttää lainausmerkkejä...
Väärin: ummetus virtsaamiskipu OR tiheä virtsaamistarve OR virtsankarkailu ripuli
Oikein: ummetus virtsaamiskipu OR "tiheä virtsaamistarve" OR virtsankarkailu ripuli
Kyseinen haku etsii sivuja, joissa mainitaan ummetus ja ripuli sekä lisäksi vähintään yksi seuraavista: virtsaamiskipu, tiheä virtsaamistarve tai virtsankarkailu.

Esimerkki toimivasta hausta: kuume päänsärky vatsakipu
Esimerkki vähemmän toimivasta hausta: kuumetta 38 päähän ja massuun sattuu

Alla on lista yleisimmistä oireet.fi -sivustolla esiintyvistä oireista.

Jos sinulla on monta oiretta, aloita haku ensisijaisesti laajoilla termeillä (esim. mieluummin lihasoireet niveloireet väsymys näköhäiriöt ihomuutokset kuin elohiiri nivelkipu väsymys näön sumeneminen ihottuma).

Hakukone hakee lainausmerkkien sisällä olevaa tekstiä tarkasti siinä järjestyksessä ja sanamuodossa kuin se on kirjoitettu. Käytä siis lainausmerkkejä vain mikäli tiedät tarkan sanamuodon, jota oireet.fi -sivusto käyttää kyseisestä oireesta (esim. "tiheä virtsaamistarve").

Joskus netissä tulee vastaan erittäin pitkiä sivuja, joista on vaikea löytää haluamaansa informaatiota. Painamalla pohjaan näppäimistön vasemman alakulman Ctrl-nappi ja näpäyttämällä f-näppäintä selaimeen ilmestyy hakukenttä, johon voi kirjoittaa hakusanan. Haku etsii vain kyseiseltä sivulta, ei koko sivustolta. Control + f toimii Windows-käyttöjärjestelmissä. Mac-tietokoneissa vastaava näppäinyhdistelmä on Command + f.


Kaikki Sairaudet

Hengityselinten Sairaudet
Hermostosairaudet
Ihotaudit
Ruoansulatuselinten Sairaudet
Sukupuolielinten Sairaudet
Sydän- ja Verisuonitaudit
Tuki- ja Liikuntaelinten Sairaudet

Autoimmuunisairaudet
Elintapasairaudet
Syöpätaudit
Tartuntataudit

Lastentaudit
Naistentaudit

Voit etsiä sairauksia kirjoittamalla oireesi alla olevaan hakukenttään (ks. hakuohjeet).

Loading